Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Αναζητήστε, βρείτε και επιλέξτε Τοπικές Επιχειρήσεις της πόλης μας, εύκολα και γρήγορα!!

Χ - ΓΝΩΣΗ & ΣΟΦΙΑ

Χ  -  ΓΝΩΣΗ & ΣΟΦΙΑ

Γνώση & Σοφία....για το μέλλον σας

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Ηράκλειο , Ηράκλειο
Τύπος: Παροχή Υπηρεσιών
  • Περιγραφή Επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Gallery

Γνώση και Σοφία....για το μέλλον σας

 

Το 1ο Ψηφιακό Κέντρο Εκπαίδευσης της χώρας μας, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Εκπαίδευση μέσω υπολογιστή. Αυτό που κάποτε φάνταζε τόσο μακρινό, εμείς το φέραμε στο Ηράκλειο και προσφέρουμε την δυνατότητα στον εκπαιδευόμενο να προσεγγίσει τη γνώση με έναν πολύ διαδραστικό και καθόλου παθητικό τρόπο. Αυτή η καινοτομία κεντρίζει το ενδιαφέρον του εκπαιδευόμενου κάθε ηλικίας και τον διευκολύνει να αναπτύξει μια σχέση αλληλεπίδρασης με το αντικείμενο της μάθησής του. Ποτέ η εκπαιδευτική διαδικασία δεν ήταν τόσο εύκολη και τόσο προσιτή.

Ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας σας μπορείτε να παρακολουθείτε τις εκπαιδεύσεις που σας παρέχουμε, σε χρόνο που εσείς επιλέγετε.

Η εποχή μας είναι ταγμένη στην τεχνολογία. Η εξοικείωση μαζί της είναι απαραίτητη, πόσο μάλλον η χρήση της ως εργαλείο παιδείας και γνώσης. Ζήστε αυτή την συναρπαστική εμπειρία και συνάμα εξελιχθείτε μέσα από αυτήν.

Οι διαδραστικές εφαρμογές με τη χρήση video, φωτογραφίας, ήχου, κινουμένων σχεδίων, δίνουν στο περιεχόμενο της εκπαίδευσης γρήγορη κατανόηση από τον εκπαιδευόμενο.

Μην ξεχνάτε την ρήση του Herny Ford «Εκείνος που εξακολουθεί να μαθαίνει, παραμένει νέος»….

Όλοι έχουμε ανάγκη την συνεχή εκπαίδευση. Μην στερήσετε από τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, το δικαίωμα :
Ø  Να εκπαιδευτεί
Ø  Να αποκτήσει νέες δεξιότητες
Ø  Να εξελιχθεί σε προσωπικό-επαγγελματικό επίπεδο
Ø  Να αποκτήσει επιπλέον εκπαίδευση στο γνωστικό του αντικείμενο.

 

Το όραμα
Ο μόνος τρόπος που μπορεί να αλλάξει σημαντικά και μόνιμα τη ζωή ενός ανθρώπου είναι η βιωματική γνώση. Ο εκπαιδευόμενος στο «Γνώση και Σοφία» δεν φοβάται να αντιμετωπίσει το απρόβλεπτο. Δεν φοβάται το άγνωστο, γιατί έχει μάθει την διαδικασία που τον οδηγεί στο γνωστό. Η Ψηφιακή εκπαίδευση γίνεται ο δικός του τρόπος να αντικρύσει το μέλλον.

 

Ψηφιακή Εκπαίδευση
Στο "Γνώση και Σοφία" χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablets, διαδραστικούς πίνακες και άλλα ψηφιακά μέσα. Αυτός ο τρόπος εκπαίδευσης βοηθάει τον εκπαιδευόμενο να αναπτύξει την φαντασία του, την πιο βασική λειτουργία του ανθρώπινου πνεύματος. Γεφυρώνουμε τον στοχασμό με την έρευνα, κάνοντας τη νόηση κατανόηση, φτάνοντας στη σοφία.

 

Σκοπός μας
Όλοι να πάνε μπροστά και μέσω των ειδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων να κατακτήσουν τον....κοινό στόχο: το ευ ζην!!

 

Η μάθηση είναι εμπειρία. Οτιδήποτε άλλο, είναι απλά πληροφορία.

 

Η εκπαιδευτικός Μαρία Μαρκάκη, κατακτώντας πολυετή εμπειρία στο "Μαθηματικό Εργαστήρι", σε συνδυασμό με την εξειδίκευση στην Ψυχολογία του εν δυνάμει Εκπαιδευόμενου Ανθρώπου, δημιούργησε έναν μοντέρνο πολυχώρο. Μια εστία πολιτισμού. Έναν χώρο αφιερωμένο στην υπηρεσία της σύγχρονης εκπαίδευσης και της ανθρώπινης επικοινωνίας. Ο πυρήνας λειτουργίας του χώρου αυτού στηρίζεται στην πεποίθηση ότι όλα οδηγούν στην "άλλη" γνώση, στην παρατήρηση, στην εμπειρία, στη σοφία, στην δημιουργικότητα, στην έκφραση, στην… αληθινή ζωή.

 

Τομείς εκπαίδευσης

 

ΠΑΙΔΙΑ
Είμαστε κοντά σας με αγάπη για τα παιδιά και την εκπαίδευση τους. Για να προσφέρουμε ότι είναι απαραίτητο για την σωστή παιδαγωγική τους ανάπτυξη, για ένα καλύτερο μέλλον. Ένα μέλλον....με «Γνώση και Σοφία».

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Είσαι γονέας και θέλεις να χαρίσεις στο παιδί σου ευχάριστες και δημιουργικές διακοπές; Δημιουργήσαμε διαδραστικά πρωινά για μικρά παιδιά. Ελάτε να ακούσουμε μαζί πρωινά παραμύθια. Να απολαύσουμε θεατρικό παιχνίδι. Να αισθανθούμε την δημιουργικότητα της ζωής.

 

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Εκπαίδευση Ενηλίκων
Η εκπαίδευση δεν σταματά ποτέ. Από τη στιγμή της γέννησης βρισκόμαστε σε μια διαρκή διαδικασία μάθησης. Ποτέ δεν είναι αργά!

Στο «Γνώση και Σοφία», εκπαίδευση παρέχεται σε όλους τους ενήλικες:

Ø  Ιδιοκτήτες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων

Ø  Στελέχη επιχειρήσεων

Ø  Ελεύθερους επαγγελματίες

Ø  Εργοδότες

Ø  Εργαζόμενους

Ø  Νέους που προετοιμάζονται για την αγορά εργασίας

Ø  Φοιτητές και… όποιος άλλος θέλει να εξελιχθεί δεν έχει παρά να ενημερωθεί στο Κέντρο μας.

 

Εσωτερική εκπαίδευση του εαυτού
Έχουμε θέσει ως στόχο την επίτευξη συστηματικής εκπαίδευσης οποιουδήποτε αρκεί να… το ζητήσει! Οι εσωτερικές ικανότητες του ανθρώπου είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την κατάκτηση του τελικού στόχου, που είναι η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ.

 

Εκπαίδευση σύγχρονων γονέων

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΉ ΜΈΘΟΔΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

"Το μαγικό ταξίδι του γονέα"

Θέσαμε ως κυρίαρχους στόχους την:

Ø  Βελτίωση της επικοινωνίας μέσα στην οικογένεια.

Ø  Ενθάρρυνση της συμμετοχής των γονέων στις δραστηριότητες των παιδιών τους.

Ø  Ανάπτυξη ουσιαστικής επικοινωνίας μεταξύ γονέων και παιδιών

Ø  Βελτίωση των γνώσεων των γονέων σχετικά με τις ψυχικές, κοινωνικές, πνευματικές, και άλλες ανάγκες των παιδιών τους.

Και τα καταφέρνουμε....

 

Εκπαίδευση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες
Η εκπαιδευτική διαδικασία μέσω Η/Υ και εξ’ αποστάσεως δίνει την δυνατότητα ίσων ευκαιριών σε κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών και σε άτομα με σημαντικά κινητικά προβλήματα να έχουν πλέον πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς χώρους.

 

Αριστεία
"Ο ουρανός είναι το όριο", όταν ο εκπαιδευόμενος επιδιώκει την αριστεία.